LFS 0.6Q S3 Unlocker (S3 Kilidi Açma)

LFS 0.6Q S3 Unlocker (S3 Kilidi Açma)

LFS 0.6K sürümüyle beraber ROCKİNGHAM isminde yeni bir pist oyuna eklendi. Yıllardır beklenen güncelleme nihayet gelmişti. Fakat bunun beraberinde oyuna S3 lisansı da eklendi. ROCKİNGHAM pistinde oynamak isteyen oyuncular S3 lisansı satın aldılar. 


Bunun yanında ROCKİNGHAM pistinde oynamak isteyen ama para vermek istemeyen oyuncular hemen S3 UNLOCKER aramaya başladılar. Bir müddet sonra istediklerine ulaştılar. Fakat ulaştıkları UNLOCKER yapımcısı biraz değişiklik yapmıştı. Bu değişikliklerden birisi de indirdiğiniz siteye kayıt olmazsanız UNLOCKER S3 lisansını aktif etmiyor olmasıydı. Siteye kayıt olan herkes S3 lisansını aktif edip ROCKİNGHAM pistine oynama şansı buluyorlardı.


 Ne yazık ki UNLOCKER'i paylaşan site geçtiğimiz günlerde siteyi kapattığını açıkladı. Olsun ben önceden UNLOCKER'i indirmiştim diyenler tabi ki olacak. Az önce belirtiğimiz değişiklerden siteye kayıt olma zorunluluğu indirdiğiniz UNLOCKER ile bağlantılıydı. Sitenin kapatılmasıyla beraber UNLOCKER deki fonksiyonlar çalışmamaya başladı ve S3 lisansı devre dışı kaldı. 


ROCKİNGHAM pistinde oynamak isteyenler LFS'nin sitesinden S3 lisansı satın alarak oynayabilirler. 


LFS 0.6H için paylaştığımız S2 UNLOCKER ile LFS 0.6Q için de S2 açabilirsiniz. 


Yorum Gönder

0 Yorumlar