Okullarda F@tih Ağına Bağlanma (Şubat 2017)

Herkese merhaba bugün okullarda bulunan F@TİH ağına bağlanma yollarını sıralayacağız. Bildiğiniz üzere somestr tatilinden sonra birçok VPN, MEB tarafından fixlendi. Öğrenciler şifreyi bilmesine rağmen internete erişemeyince VPN aramaya başladılar. Araştırmalarım sonucunda birçok siteden edindiğim bilgilerle sizlere yardımcı olmaya çalışacağım.

F@TİH internet şifresini bilmeyenler için: !1qaz2WSX3edc4RFV%56

Bu arada apk paylasmak yasaktir. Siteyi önerin siteden indirme yapilsin. Aksi taktirde HAKKIM HARAMDIR.


Öncelikle MEB'in F@tih ağı için geliştirdiği sertifikasını yükleyelim. MEB sertifikasını yüklemeyi bilmeyenler MEB SERTİFİKASI YÜKLEME konumuza bakabilirler.

  1. X-VPN;

      İlk deneyeceğimiz uygulama X-VPN. Programı indirmek için tıklayınız. İndirdikten sonra uygulamayı yükleyin, açın ve resimde kırmızı daire şeklinde gösterilen yere tıklayın.

        Tıkladıktan sonra size "BAĞLANTI KURULSUN MU" diye soracaktır. Tamam butonuna basın ve alt tarafta bulunan resimdeki gibi olduğunda VPN bağlanmış olacaktır. Bildirim çubuğunuzda
        vnp anahtar resmi göreceksiniz. Devamında internette rahatça dolaşabilirsiniz.


        Not: VPN'in bağlanması uzun sürebilir. İlk yüklediğinizde F@tih ağına bağlanmadan başka bir ağa bağlanıp açın. VPN kendi içinde ayarlarını indirecektir. Sonra telefonunuzu F@tih ağına bağlayın. 

        Diğer VPN Programları Eklenecektir.

        Yorum Gönder

        0 Yorumlar